Zelene strane su nastale kao ideja 2011.godine u formi Eko kataloga na jednom od najčitanijih i najobjektivnijih ekoloških sajtova u Srbiji – e-magazinu Ekologija. Zamisao da na jednom mestu pronađete sve firme, organizacije, događaje i proizvode koje su značajne na polju ekologije i zdravlja je bila i ostala jedinstvena na srpskom tržištu.

Nakon toga, ideja Eko kataloga je prerasla u nezavisan sajt koji nazivamo Zelene strane. U njemu ćete pronaći sveobuhvatan vodič kroz vrlo sistematično kategorizovane proizvode i kompanije koji će vam pomoći da donesete izbor odgovoran i prema sebi i prema okolini. Zelene strane će korisnike voditi do kvalitetnijeg i zdravijeg života, boljeg okruženja i energetski efikasnije sredine. Zbog toga će klijentima Zelenih strana biti veoma važno da se nađete na mestu koje propagira dve trenutno najvažnije stvari – zdrav život i zdravu životnu sredinu.

zs_logo

Ponuda za pozicioniranje na Zelenim stranama je vrlo povoljna i raznovrsna, s obzirom da se nudi i pozicioniranje na e-magazinu Ekologija koji je u proteklih godinu dana čitalo preko 110.000 redovnih čitalaca i pročitalo preko 220.000 stranica. Takođe, Zelene strane su dvojezični sajt, pa će ponuda biti dostupna i stranim turistima kojima je veoma bitan zeleni način života. U poslovnom planu za 2014.godinu je i Android aplikacija u kojoj će vaša ponuda biti besplatno dostupna širokom krugu korisnika smart telefona i tablet računara.