Naš prvi na svetu javni solarni punjač Strawberry Drvo možda uskoro osvoji i područje SAD-a! Distributerski ugovor sa kompanijom 3fficient je potpisan, a nadamo se da će se rezultati naše zajedničke saradnje videti vrlo uskoro, svakako u 2014. godini koja je pred nama.

Strawberry-energy-3fficient

“Vrlo smo uzbuđeni zbog ovog prvog koraka širenja na američko tržište, gde je tehnologija u sve većem poletu, a građani sve više voljni da prihvate čiste izvore energije. Vrlo nam je drago što ulazimo u partnerstvo sa 3fficient, kompanijom koja obiluje ekspertizom u oblasti čistih izvora energije, produktivnosti i održivih rešenja”, rekao je Miloš Milisavljević, osnivač i direktor Strawberry energy-a. ”

“Očekujemo da će Strawberry Drveće prelepog dizajna i inovativni duh Strawberry energy kompanije izazvati veliko inetersovanje kod gradova, univerziteta i velikih kampusa koji žele da budu energetski efikasniji i održiviji”, rekao je Doug Poffinbarger, predsednik 3fficient kompanije.

Prvi zadatak je već urađen, obzirom da je “California Community College” prepoznao vrednost naših “čistih i zelenih” tehnoloških rešenja i potpisao Pismo o namerama.

Kako biste videli prezentaciju Strawberry energy proizvoda na 3fficient sajtu molimo kliknite ovde.