Poštovani gospodine Đilas,

Građani Dorćola i Novog Beograda traže da ispunite svoju dužnost prema nama i našoj deci . Prekinite divljanje splavova na Savi! Radni narod ne spava svake noći od ponoći do 06h ujutru zbog ove nesnosne buke.

U celom civilizovanom svetu se dobro zna da posle 23h je zabranjeno bilo kakva buka, orgijanje, glasna muzika i vatrometi koji se takođe divljački puštaju i ugrožavaju požarom naše domove u kasne noćne sate.

Tražimom kategoričan prestanak  noćne buke na koji imamo apsolutno pravo kao i u svim zemljama u Evropi.

Od skora na gorepomenutim mestima počela su i ubistva.

Sve majke Dorćola i Novog Beograda zahtevaju da se zatvore ova sramna vašarišta – opasni splavovi!

Kako je Kurir od  27. Jula 2013. godine preneo, na jednom od splavova  u četvrtak 26. Jula 2013. godine u ranim jutarnjim časovima na smrt je pretučen tridesetogodišnji  Fedor Frimerman. Kao što i sami vidite, ovakva mesta su generatori ne samo buke i šunda već i nasilja koje je već preslo i u ubijstva  mladih posetilaca tih kupleraja sa naše divne reke.

Loši i zarazni primeri orgijanja po celu noć  jako lako zagadjuju svest omladine. Mi zahtevamo da zaštite našu decu i rođake-koji gledaju ovaj grozan primer takozvanog “nocnog zivota”- tj.  noćnog orgijanja u najgorim oblicima, koji sada već dovode i do smrtnih slučajeva na splavovima!

Zatvorite ova rugla koja ruže naš grad u svim pogledima a sad već predstavljaju i smrtnu opasnost po našu decu i rođake!

U prilogu vam šaljemo i članak iz “Blica” gde su podrobno dokumentovane smrtne opasnosti ovih asocijalnih mesta.

Obezbedite već jednom građanima osnovni noćni san ako već ne obezbeđujete posao!

Građani Dorćola i Novog Beograda

Blic