Beograd, 1. april 2011. – Na stadionima FK Crvene Zvezde i FK Partizana, pred svaki meč biće postavljeni kontejneri u koji će svaki navijač koji dođe da prati meč, ukoliko donese dve prazne limenke LAV piva sa logotipom FK Partizana (za Partizanove utakmice) ili FK Crvene Zvezde (za Zvezdine utakmice), dobiti besplatan ulaz na utakmicu. Akcija počinje već 2. aprila na utakmici Partizan-Borac, u 18h. Samo punoletna lica mogu učestvovati u ovoj akciji koja se odnosi na sve utakmice koje igraju večiti rivali na svojim stadionima, izuzev derbija i to tokom cele sezone.

Kompanija Carlsberg Srbija, kao osvedočeni prijatelj srpskog fudbala, počinje realizaciju još jednog važnog projekta. U pitanju je promocija reciklaže, edukacija i podizanje svesti navijača o važnosti pravilnog odlaganja otpada, koje će LAV pivo sprovoditi u saradnji sa FK Crvenom Zvezdom, FK Partizanom i ReCan organizacijom. Ovaj inovativni vid saradnje i zajedničkog promovisanja reciklaže će trajati tokom cele sezone.

Ovo je samo jedan od projekata kojim Carlsberg Srbija nastavlja brigu o zajednici u kojoj posluje i svoju posvećenost zaštiti životne sredine, kao i brigu o razvoju sporta u Srbiji.