Misliš da društvo ne shvata ozbiljno problem očuvanja životne sredine? Misliš da obnovljivi izvori energije nisu dovoljno iskorišćeni? Želiš nešto da promeniš u svom okruženju? Imaš ideju za rešenje problema održivosti?  Nauči kako svoje znanje da upotrebiš u praksi. Ovo je jedinstvena prilika da stekneš praktično iskustvo, a uz to svojim primerom motivišeš ljude da se odgovornije odnose prema životnoj okolini.

Pozivamo te da učestvuješ u projektu “CSR – Alternate The Energy” studentske organizacije AIESEC.

Projekat se sastoji iz dva dela:

Prvi deo –  edukacioni seminar „Održivost i ti!“ u trajanju od dva vikenda, od 23. februara do 3. marta. Imaćeš priliku da saznaš sve što te zanima iz ove oblasti, učestvuješ u interaktivnim predavanjima i panel diskusijama.

Drugi deo – sajam održivosti „Alternate the Energy“ koji će se održati 6. aprila u parku ispred Ekonomskog fakulteta.

CSR Alternate the Energy je prvi projekat koji se bavi korporativnom društvenom odgovornošću u cilju širenja svesti o održivosti energije. Projekat ima za cilj predstavljanje obnovljivih izvora energije kao sistema koji su praktični, pouzdani, ekonomični i zdravi za ljude i životnu sredinu.

Prijavi se na http://www.ef.aiesec.org.rs/ i postani i ti deo projekta!

 

AIESEC je šansa koju mladi ljudi širom sveta mogu pružiti sebi samima. Najveća svetska organizacija vođena od strane studenata postoji u 113 zemalja, i svojim razmenama, projektima, praksama i konferencijama omogućava studentima širom sveta da razviju svoje potencijale i liderske sposobnosti. Pored ličnog razvoja mladih, AIESEC se bavi podizanjem svesti o aktuelnim društvenim problemima, neguje poseban duh i kulturu, i vrši pozitivan uticaj na društvo.