Zbog velikog interesovanja, Fond Ecotopia produžio je konkurs “Izeš naviku” za najautentičniju fotografiju ružnih ekoloških navika.

Pozivamo sve da iskoriste period do petka 18. januara 2013. godine u 17 časova, do kada je produžen konkurs, fotografišu ružne ekološke navike i tako utiču na svoje komšije kako bi se te navike menjale. Vaše fotografije možete slati u 4 konkursne kategorije:

  1. GDE GOD NAĐEŠ ZGODNO MESTO, TU ĐUBRE POSADI (prizor bačenog đubreta kroz prozor i na druga zgodna mesta)
  2. LEPŠE JE NA ZELENOM (fotografija automobila na zelenoj površini, polomljeno drveće, klupe i sl.)
  3. ČUDNA VOĆKA (fotografije kesa po drveću, flaša u žbunju i sl.)
  4. SLOBODNA TEMA (važno je da je u vezi sa životnom sredinom)

Svi učesnici konkursa svoje fotografije mogu postavljati na foto-konkurs na Facebook fan stranici fonda Ecotopia www.facebook.com/EcotopiaFond, putem svog Twitter naloga uz korišćenje heštaga #izesnaviku , ili ih mogu poslati na e-mail adresu: izesnaviku@ecotopia.rs. Svi učesnici konkursa su u obavezi da navedu ime i prezime autora fotografije, kada i gde je fotografija nastala, kao i kojoj od navedenih kategorija pripada. Pristigle fotografije biće objavljene na Facebook stranicama www.facebook.com/fond.ecotopia, fan straniciwww.facebook.com/EcotopiaFond, i na Twitter nalogu: www.twitter.com/ecotopiafond.

Evo i mog priloga ovom konkursu

577889_390609391020705_1606640106_n