NEMAČKA – Na nemačkoj nacionalnoj televiziji ZDF puštena je, u udarnom terminu emisija o tragovima opasnih hemikalija koje ispuštaju neobeleženi avioni.

chemtrails

I dok mnogi i dalje ne veruju da neobeleženi avioni kruže našim nebom i zaprašuju atmosferu raznim otrovima, u evropskim zemljama se o tome otvoreno govori.

Naime, tragovi hemikalija na nebu svakim danom sve su vidljiviji a pritisak javnosti poslednjih nekoliko godina postao je prevelik za vlasti koje su ćutale i izmišljale razne izgovore kojima su pokušali da zataškaju stvarnost svih ovih godina.

Klupko je počelo da se odmotava, vlasti nisu u mogućnosti da ćute pa su zaključili da je bolje polako da se izađe sa činjenicama. Naime, u javnosti je prikazana emisija o tragovima hemikalija u kojima se priznaje njihovo postojanje.

Oni govore o stvaranju mreže otrova oko planete, ali i tvrde da zapravo time sprečavaju Sunce da nas previše greje. U pitanju je globalno zagrevanje, kako kažu, pa moraju da stvore određenu vrstu zaštite koja bi bila između Sunca i Zemlje. I tako uveravaju ljude da su ovi tragovi raznih hemikalija i otrova zapravo humani i da nema njih, Sunce bi nas spržilo.

Oni tvrde da sumpor-dioksidom sprečavaju zagrevanje tj. kako kažu sprečavaju Suncu da preterano zagreje Zemlju. Oni prave takozvani hladni omotač oko naše planete ali i isto tako tvrde da taj nadasve vrlo otrovni sumpor-dioksid i njegove čestice nemaju snagu da padnu na Zemlju.

Reporter se u jednom trenutku pita kako je moguće da u atmosferu ubacujemo sumpor-dioksid koji je užasno otrovan, ali odgovora na to nema. Naime, Nemci govore kako je neophodno braniti Suncu da previše greje ljude i planetu. Oni zapravo ne dozvoljavaju sunčevoj svetlosti i toploti da dođu na Zemlju.

Više u Kuriru