U nedelju, 6. aprila 2014. od 12 do 20 časova, u Mikser House-u, održaće se prodajna izložba dizajniranih predmeta, tradicionalni Mikser Design Market. Tema ovonedeljnog izdanja, inspirisana dolaskom proleća i zelenilom, biće ekologija i priroda. U okviru pratećeg programa marketa održaće se i radionica “ModArtiraj modnu instalaciju” namenjena svima koji žele da se oprobaju u modnom dizajnu.

mdmarket

Mikser Design Market je prava destinacija za sve one koji žele da svoj stil upotpune unikatnim nakitom ili komadom odeće ili da osveže enterijer svog doma neobičnim komadom nameštaja, kao i za one koji žele da kupe nekome zanimljiv i originalan poklon. Na manifestaciji će se ove nedelje predstaviti više od 40dizajnera, kreativnih preduzetnika, zanatlija i proizvođača.

 U okviru pratećeg programa marketa održaće se radionica za sve one koje žele da se oprobaju u modnom dizajnu i saznaju male tajne velikih dizajnera.  Francuska visoka škola za modni dizajn Mod’Art Beograd održaće radionicu “ModArtiraj modnu instalaciju” gde će učesnici imati prilku da nauče osnove modnog i tehničkog crteža. Radionica traje od 13 do 16 časova, a učešće je besplatno.

 Učesnici ovonedljenog marketa su u znaku zelene boje, proleća i prirode.