Bicikl u Bačkoj Palanci je nekome sport, nekome rekreacija, nekome prevozno sredstvo. Nekome lično zadovoljstvo, nekome porodična ili aktivnost sa prijateljima. Nekoga spominjanje bicikla podseća na uspomene iz detinjstva, pomoćne točkove i ono prvo okretanje pedala bez njih, a nekoga na kilometre i kilometre pređene po ulicama, stazama i putevima. Neko je brži, izdržljiviji, iskusniji, a nekome kondicija ili samopouzdanje dozvoljavaju samo laganu vožnju stazom pored reke.

New-Picture

U želji da pomognemo u promovisanju vožnje bicikla Bačkom Palankom i svih korisnih aspekata korišćenja ovog prevoznog sredstva, raspisujemo i ovaj konkurs. Ako volite da vozite bicikl u Bačkoj Palanci, šta je to što vam je pred očima kada o tome razmišljate? Šaljite nam fotografije koje to prikazuju.  Želimo da vidimo afirmativne radove. Radove koji prikazuju užitak vožnje bicikla. I želimo da te radove prikažemo, a autore najboljih radova nagradimo.
Vaše fotografije u JPG formatu i rezoluciji 300 dpi šaljite nam na adresu: bapsaobracaj@backapalanka.org.rs do petka 20. septembra 2013. godine u 12.00 časova. Molimo Vas da obavezno navedete svoje ime i prezime, adresu i kontakt-telefon. Svaki učesnik može da pošalje najviše tri fotografije.
Slanjem fotografija dajete saglasnost Komisiji za saobraćaj Opštine Bačka Palanka da fotografije može dalje koristiti i upotrebljavati u promotivne svrhe.
Najbolji radovi biće izloženi, a autori tri najbolja rada po oceni stručnog žirija, na poklon će dobiti nagrade.