Editor's Rating

Četvorodnevni uvid u poreklo pokreta i biomehaniku tela.

Prirodan pokret i povezanost tela donose opuštenost i uvide, omogućava nam da izbegnemo mikro povrede koji imaju tendenciju razvitka u ozbiljnije povrede.

Kurs je namenjen prvenstveno joga instruktorima koji se svakodnevno susreću sa velikim brojem polaznika sa najrazličitijim anatomijama i telesnim ili mentalnim ograničenjima, ali i dugogodišnjim praktikantima koji žele da prošire svoje znanje. Neka joga ne bude izbacivanje pompeznih i obećavajućih poza vec realan put telesnog opustanja i isceljenja.

Kurs vodi Srdjan Prvulović, dugogodišnji terapeut, trener i life coach, u saradnji sa Anom Ninković (Mitrović), dugogodišnjom instruktorkom i direktorkom Škole za joga trenere u Somboru, i osmišljen je kao grupni i individualni rad i u skladu sa potrebama polaznika. Vežbamo u netaknutoj prirodi u Eko selu Vrmdža, ispod planine Rtanj. Spremamo organsku hranu i udišemo planinski vazduh.

Srđan Prvulović, koordinator programa ličnog razvoja, ima završenu Londonsku međunarodnu školu za Homeopatiju. Ima dugogodišnje iskustvo na domaćem i međunarodnom terenu kao terapeut (akupunktura i homeopatija), trener i life couch. Autor je knjige „Matrice“ koje daje objašnjenje različitiih tipologija ponašanja ljudi.

Ana Ninković (Mitrović), dugogodišnja Instruktorka joge i aikida, sa medicinskim i pedagoškim obrazovanjem je upotpunila metodologiju rada i praksu prenošenja veština. Iskustvo rada sa decom u konfliktnim i post konfliktnim grupama. Od 2013. godine je instruktorka Medjunarodne joga federacije i od ove godine direktorka u Školi za joga trenere, Sombor.
Sve informacije na tel.0611910 881 ili 0637511796 Milos Ninković.